Samtaler med Rikke

Personlig sparring

DER ER PT LUKKET FOR TILGANG AF NYE KLIENTER TIL SPARRING
– der henvises istedet til kurser eller evt coaching/terapi.

Til dig der...

Praktisk info

Al sparring foregår via Zoom (video) eller telefonisk – Al sparring foregår i dagtimerne på hverdage

Personlig sparring – 1 session

Pris ved deltagelse af en person 1000 kr. inkl. moms

DER ER PT LUKKET FOR TILGANG AF NYE KLIENTER TIL SPARRING
– der henvises istedet til kurser eller evt coaching/terapi. ​

Eksempler på, hvad du kan få sparring på:

- Det siger kunderne -

“Vores dage sammen endte ofte med råben og skrigen og skrål, og det var bare ikke hyggeligt på nogen måde. Hverken for os selv eller dem, der skulle være sammen med os.

Gennem samtaler med Rikke fik vi identificeret problemerne og hun fik mig sporet ind på, hvilke små ændringer, jeg kunne lave for at undgå at skælde så meget ud og generelt bare få dagligdagen til at glide lidt bedre”.

“Rikkes sparring var vist sig at være præcis det, jeg stod og havde brug for, og jeg tøver ikke med at anbefale hende til andre, der har brug for lidt indsigt i sig selv og sine børn for at kunne ændre nogle af sine vaner”.

“Allerede til første samtale kom Rikke med konkrete råd, der var til at gå til. Jeg traf en beslutning om at følge Rikkes råd hundredprocent og allerede efter et par dage, var der synlig effekt at se i min 6 årige søns adfærd”.

“Rikke Winckler lægger ikke fingre imellem, hun siger tingene, som de er, men hun siger det med varme og en professionel indsigt, der gør, at man føler sig helt tryg ved at fremlægge de mest pinagtige opdragelsesfrustrationer”

“Rikkes evne til at være nærværende og stille de helt rigtige spørgsmål er helt særlig, og sammen med hendes konkrete råd, har jeg altid kunne bruge de løsninger og forslag, som hun er kommet med”.