Samtale om forandring

Terapi med Rikke

Ønsker du at arbejde med din egen udvikling i en dybere forandringsproces kan 1:1 terapi måske være noget for dig…

I terapien har vi fokus på, at du kan løfte dit niveau af forståelse for dig selv og styrke din forandringsproces ved at møde dig selv med kærlighed og støtte. 

I samtale terapien arbejder vi med at afdække og opdage de skjulte mønstre, der kan ligge under vores handlinger og som kan være de blokeringer og forhindringer, der spænder ben for at leve det liv vi ønsker, og fx være de forældre vi helst vil være .

Vi tuner ind i det ubevidste og gør det bevidst, for det er i den forandringsproces og erkendelse, at det er muligt at skabe forandring. Teoretisk arbejder vi udfra en psykodynamisk retning, hvor vi kigger på ubearbejdede følelser, der typisk opstår i relationer med andre mennesker/vores børn, som spejler de følelser i os selv. 

Terapiens formål er at acceptere og forholde sig til sine egne følelser på en kærlig og medfølende måde.

Rikke er p.t i et efteruddannelsesforløb hos Gabor Mate i hans psykoterapeutiske metode “compassionate inquiry”. hvorfor der er også er elementer herfra der bliver inddraget.

Terapi med Rikke
1 SESSION

Prisen for en session af en times varighed er 1000 kr.

Sted:

Terapi sessioner foregår i mine lokaler i København K - eller online på Zoom.

Samtalerne er ikke rådgivning om børn – her henvises til Rikkes kurser, men mange samtaler tager naturligt fat i de mønstre, vi får aktiveret, i samspillet med vores børn.