Episode 43, Et effektivt tip til at stoppe din vrede

Episode 43, Et effektivt tip til at stoppe din vrede

4. september 2023

I dette afsnit taler vi om et af mine yndlingsemner – nemlig voksnes vrede.

Og du fristes måske til at spørge “ville det ikke være federe at have et yndlingsemne, der hed glæde eller lethed i livet?”

Men vejen til glæde og lethed i livet er at være oprigtig med det, der kan stå i vejen og at tage sig af det. Og nogle gange er det vrede, som kan fylde, og som vi er nødt til at tage os af.

"Så for mig er det største i virkeligheden at kunne skabe rum for vreden uden skyld og skam, men med menneskelighed og oprigtighed, fordi det er dét, vi har brug for, når vi skal kigge på noget, der er svært og skyldbetonet."


Lyt med og få et tip, der kan bruges til at bremse dig i din vrede


Du finder podcastepisoden lige her:

 

Jeg er meget optaget af traumer, fordi de fleste af os har sår og ar. Nogle større og nogle mindre.

Og det gode ved traumer er, at vi kan gøre noget ved dem.

Vrede er derfor et af mine yndlingsemner, fordi vi kan alle have lyst til at lykke øjnene for, at vrede eksisterer, “fordi vi burde ikke blive vrede på vores børn”, men det sker alligevel.

Derfor har jeg sat et nyt kursus op, hvor du lærer at håndtere og styre din vrede. Og i denne episode vil jeg gerne give dig et effektivt tip fra kurset.

Et enkelt tip, som kan være med til at gøre en stor forskel, og som gør, at du kan lykkes med at bremse din vrede.

Tippet kan bruges, når du kan mærke, at vreden kommer snigende eller ligefrem buldrende.

Episoden giver dig også en introduktion til, hvorfor det kan være så svært og skamfuldt at arbejde med sin vrede. Men vid allerede nu, at du er helt almindelig, hvis du er en af dem, der kan blive vred.

Jeg har arbejdet med vrede i forældreskabet i mange år. Og jeg har samlet min viden i et nyt onlinekursus, der hedder Nøglen til dit temperament.